Vi producerar och levererar sand-, grus-, berg- och jordprodukter

Jehander är en av de ledande leverantörerna av berg- och grusmaterial till byggindustrin, så kallad ballast. Vi producerar, säljer och distribuerar sand- och jordprodukter och vi säljer geotextil. Även privatpersoner köper våra produkter till villa, trädgård och fritidshus. Berg- och grusmaterial är nödvändiga i samhällsbyggandet. Läs mer här

Aktuellt på Jehander

Ny Jehandertäkt i Ekeby säkrar material till byggandet i södra Stockholmsregionen
Nya prislistor för 2018
Mottagning av bergmassor ger miljövinst
2018 april 23

Ny Jehandertäkt i Ekeby säkrar material till byggandet i södra Stockholmsregionen

2011 lämnade Jehander in ansökan till Mark- och miljödomstolen för bergtäkten i Ekeby, Haninge kommun söder om Stockholm. Efter en lång process med bland annat överklagan från Jehanders sida har man nu fått godkänt på den.
2018 april 3

Nya prislistor för 2018

Nu är våra prislistor för 2018 klara - en för Stockholm och en för Gävleområdet.
2018 februari 21

Mottagning av bergmassor ger miljövinst

Hamnen i Löten.
Jehander i Löten är väl förberett på att ta emot bergmassor från infrastrukturprojektet Förbifart Stockholm. Att ta emot, rena och förädla bergmaterialet som tunnelbyggandet genererar ger flera fördelar. Möjligheten till sjötransport är dessutom en förutsättning.

Sand & Grus AB Jehander ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 59 000 medarbetare i 60 länder.