Om Jehander

Jehander startades 1874 och har sedan dess försörjt Stockholm med ballastmaterial. Vi bedriver i dag verksamhet i Stockholm och i Gävle/Tierp. Vi jobbar offensivt och letar alltid efter nya resurser. I dag har Jehander en omsättning på 500 miljoner kronor och har 88 medarbetare.

Jehander är en av de ledande leverantörerna av berg- och grusmaterial till byggindustrin. Vi producerar, säljer och distribuerar sand- och jordprodukter och importerar och säljer geotextil. Även privatpersoner köper våra produkter till villa, trädgård och fritidshus.

Jehander ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. HeidelbergCement är en av världens största byggmaterialproducenter. 

Ett nära samarbete ger nöjda kunder

Det ska vara enkelt och lönsamt för dig att vara kund hos oss. Vi eftersträvar ett nära samarbete med våra kunder, entreprenörer och myndigheter. Vårt uppdrag är att tillföra expertis och ett starkt personligt engagemang. Du som kund ska känna att vi är din samarbetspartner och när du är nöjd - då är vi nöjda.

Sedan 1874 har vi erfarenheten av praktiskt kunnande och forskning som gör oss till en trygg samarbetspartner på både stora och mindre projekt.

Vår strävan är att alltid ge perfekt service till dig som kund genom att hjälpa till med val av rätt produkt, till rätt pris, i rätt tid.

Vill du komma i kontakt med oss?