Student

Välkommen att bygga din framtid tillsammans med oss!

Inom Jehander och HeidelbergCement får du arbeta med stora utmaningar tillsammans med många kompetenta och kunniga kollegor. Utifrån en stabil grund får du möjlighet att växa och utvecklas i en internationell koncern. Läs mer om att arbeta inom Jehander.

Här kan du till exempel arbeta som produktionsingenjör, arbetsledare i täkt, säljare, operatör, lastmaskinist, grävmaskinist, mekaniker, elektriker eller i kundtjänst.

Vi samarbetar med universitet och högskolor som matchar vårt kompetensbehov idag och på längre sikt. Vi deltar regelbundet på studentmässor och arbetsmarknadsdagar. Kom gärna förbi vår monter!

Examensarbete
Examensarbete är ett bra sätt att komma nära vår verksamhet inom ett visst område. Samtidigt får vi chans att lära känna dig. Om du har en egen idé om ett ämne som kan vara av nytta för vår verksamhet så är du varmt välkommen att höra av dig och presentera denna.

Praktik
Vi anlitar löpande praktikanter från yrkesutbildningar i närområdet. I övrigt tar vi emot praktikanter till våra verksamheter i mån av tid och resurser. Ta kontakt med oss och beskriv ditt tänkta ämnesområde så väl som möjligt, samt dina förväntningar på praktiken. Hittar vi ett uppdrag till dig så tar vi fram lämpliga arbetsuppgifter och tillhandahåller en handledare.

Sommarjobb
Vi erbjuder vissa möjligheter till sommarjobb. För mer information, kontakta personalansvarig.