Planera dina trädgårdsprojekt med Jehander

Här får du veta mer om vilka produkter du behöver och vi hjälper dig beräkna mängden innan du beställer. Behöver du annan hjälp ring till kundtjänst eller prata med personalen i täkten. Lycka till i trädgården!

Aktuellt på Jehander

Ny infart och nytt inpasseringssystem på Jehander Enhörna
Entreprenör utsedd till att bygga hamnen i Löten
Jehander levererar bergkross till Förbifart Stockholm
2017 mars 13

Ny infart och nytt inpasseringssystem på Jehander Enhörna

Nya kontoret Jehander Enhörna.
Från och med den 3 april 2017 öppnas en ny infart till Enhörnatäkten som ligger direkt vid Enhörnaleden på Bastmoravägen 1. Där finns även det nya kontoret. Detta underlättar för dig som besökare då sträckan blir kortare in till Jehanders nya kontor och utlastningsområde.Den nuvarande infarten stängs i samband med att den nya tas i bruk.
2017 mars 10

Entreprenör utsedd till att bygga hamnen i Löten

Sveab har blivit utsedd till entreprenör av hamnbyggnation på Löten. Som underentreprenörer kommer Sveab att använda Rovalin för spontning, Burmans dykservice för undervattensgjutning och Drottningholms Entreprenad för schaktarbeten. Leveranser av betong sker från Betongindustris fabrik i Ulvsunda.
2017 mars 8

Jehander levererar bergkross till Förbifart Stockholm

Arbetstunnlarna i södra Stockholm vid Skärholmen och Sätra är nu klara. Nästa etapp av Förbifart Stockholm blir att bygga en arbetsplats på norra Lovön på Ekerö som ska arbeta med arbetstunnlar. Platsen kommer sedan att återställas efter färdigt projekt. Med start den 7 mars kommer Jehander att leverera 30 000 ton 0/150 bergkross från anläggningen i Bro. Materialet ska användas till att bygga arbetsplats och tunnlar i projekt Förbifart Stockholm. Leveranserna som ska vara avslutade sista april, är beställda av Lovön Samerkan AB som är utsedd till entreprenör av Trafikverket för arbete med...

Sand & Grus AB Jehander ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 62 000 medarbetare i 60 länder.