Vi producerar och levererar sand-, grus-, berg- och jordprodukter

Jehander är en av de ledande leverantörerna av berg- och grusmaterial till byggindustrin. Vi producerar, säljer och distribuerar sand- och jordprodukter och vi säljer geotextil. Även privatpersoner köper våra produkter till villa, trädgård och fritidshus. Berg- och grusmaterial är nödvändiga i samhällsbyggandet. Läs mer här

Aktuellt på Jehander

Öppettider under jul- och nyår
Jehanders julgåva stärker barn i utsatta länder
Ulvsundaterminalen stänger klockan 13:00 den 15 december
2017 december 15

Öppettider under jul- och nyår

Under jul- och nyårshelgerna har vi begränsade öppettider i våra anläggningar. Se tiderna i respektive region: Gävle Stockholm  
2017 december 13

Jehanders julgåva stärker barn i utsatta länder

Jehander vill bidra till att fler barn får växa upp i en trygg miljö. Därför har vi i år valt att skänka en summa till stöd för SOS Barnbyar.
2017 december 12

Ulvsundaterminalen stänger klockan 13:00 den 15 december

Fredagen den 15 december stänger Jehanders terminal i Ulvsunda klockan 13:00. På mådagen den 18 december är det öppet som vanligt igen.

Sand & Grus AB Jehander ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 60 000 medarbetare i 60 länder.