Vi producerar och levererar sand-, grus-, berg- och jordprodukter

Jehander är en av de ledande leverantörerna av berg- och grusmaterial till byggindustrin. Vi producerar, säljer och distribuerar sand- och jordprodukter och vi säljer geotextil. Även privatpersoner köper våra produkter till villa, trädgård och fritidshus. Berg- och grusmaterial är nödvändiga i samhällsbyggandet. Läs mer här

Jehander Facebook

Aktuellt på Jehander

Samråd Strömsberg, Tierp
Lördagsöppet i Riksten den 20 maj för dig med släpkärra
Samråd inför ansökan om förlängt täkttillstånd för bergtäkten i Sälgsjön Gävle
2017 juni 2

Samråd Strömsberg, Tierp

Den 14 juni håller vi ett samråd angående förlängt tillstånd för bergtäkten i Strömsberg, Tierp. Välkommen för att få mer information om Jehanders planer och kunna bidra med synpunkter inför vår kommande ansökan. För mer information klicka här
2017 april 25

Lördagsöppet i Riksten den 20 maj för dig med släpkärra

Släpkärra lastas i Jehander Riksten 2016.
Behöver du grus, sand eller jord till din trädgård? Lördagen den 20 maj har vår anläggning i Riksten, Tullinge, öppet klockan 10.00-14.00 för dig med släpkärra.
2017 april 21

Samråd inför ansökan om förlängt täkttillstånd för bergtäkten i Sälgsjön Gävle

Information om samråd då Jehander söker nytt tillstånd att fortsätta och utöka verksamheten i den befintliga bergtäkten Sälgsjön i Gävle.

Sand & Grus AB Jehander ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 60 000 medarbetare i 60 länder.