Planera dina trädgårdsprojekt med Jehander

Här får du veta mer om vilka produkter du behöver och vi hjälper dig beräkna mängden innan du beställer. Behöver du annan hjälp ring till kundtjänst eller prata med personalen i täkten. Lycka till i trädgården!

Aktuellt på Jehander

Lördagsöppet i Riksten den 18 juni för dig med släpkärra
Vi söker en arbetsledare, framtida platschef, Jehander Hamnprojekt Förbifart Stockholm
Storsäckserbjudande i Göteborg med omnejd
2016 maj 21

Lördagsöppet i Riksten den 18 juni för dig med släpkärra

Lördagen den 18 juni har vi vår berg- och grustäkt i Riksten, Tullinge öppen klockan 09.00-14.00 för dig med släpkärra!
2016 maj 20

Vi söker en arbetsledare, framtida platschef, Jehander Hamnprojekt Förbifart Stockholm

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att leda, planera och fördela det operativa arbetet med byggnation av hamnbassäng, kajer, siktar och tvättanläggning samt upplagsområde för tunnelberg från Förbifart Stockholm”. Du fungerar även som stöd till den långsiktiga planeringen för verksamheten så att de uppsatta målen nås. Du ansvarar för rapporteringen samt inköp och avrop av tjänster som även innefattar HSE enligt aktuell delegation.
2016 maj 13

Storsäckserbjudande i Göteborg med omnejd

Storsäck för leverans inom Mölndal, Göteborg, Partille, Härryda och Kungsbacka kommuner. 

Sand & Grus AB Jehander är en av de ledande leverantörerna av berg- och grusmaterial till byggindustrin. Vi producerar, säljer och distribuerar även sand- och jordprodukter samt importerar och marknadsför geotextil. Även privatpersoner köper våra produkter till villa, trädgård och fritidshus.
Sand & Grus AB Jehander ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 45 450 medarbetare i fler än 40 länder.