Vi producerar och levererar sand-, grus-, berg- och jordprodukter

Jehander är en av de ledande leverantörerna av berg- och grusmaterial till byggindustrin. Vi producerar, säljer och distribuerar sand- och jordprodukter och vi säljer geotextil. Även privatpersoner köper våra produkter till villa, trädgård och fritidshus. Berg- och grusmaterial är nödvändiga i samhällsbyggandet. Läs mer här

Aktuellt på Jehander

Ändrade leveransvillkor för privatkunder i Stockholmsområdet
Smartare tag räddar backsvalan vid sand- och grustäkterna
Semestertider i Ulvsunda och Högdalen
2017 augusti 29

Ändrade leveransvillkor för privatkunder i Stockholmsområdet

Vid beställning av löst material till våra privatkunder i Stockholmsområdet erbjuder vi enbart fulla lastbilsflak, det vill säga 12 ton på väg med bärighetsklass BK1, och 10 ton på väg med bärighetsklass BK2. Vid beställning av mindre volymer levereras materialet i storsäck. Läs mer om storsäcksbeställning, klicka här.
2017 augusti 8

Smartare tag räddar backsvalan vid sand- och grustäkterna

Jehander samarbetar med ornitologer i ett projekt för att skapa bättre boplatser för den hotade backsvalan vid fem sand- och grustäkter i Stockholmsområdet.
2017 juli 5

Semestertider i Ulvsunda och Högdalen

Under veckorna 28–31 (10 juli–4 augusti) är terminalen i Ulvsunda stängd. Under samma period är även tippen i Högdalen stängd. Kundtjänst Stockholm företag Öppettider: vardagar klockan 06.00-16.00.Telefon 08-625 63 30 Kundtjänst Stockholm privat Öppettider: måndag-fredag klockan 13.00-15.00.Telefon 08-625 63 10 Förfrågningar och beställning kan göras via e-post: order@jehander.se 

Sand & Grus AB Jehander ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 60 000 medarbetare i 60 länder.