Planera dina trädgårdsprojekt med Jehander

Här får du veta mer om vilka produkter du behöver och vi hjälper dig beräkna mängden innan du beställer. Behöver du annan hjälp ring till kundtjänst eller prata med personalen i täkten. Lycka till i trädgården!

Jehander Facebook

Aktuellt på Jehander

Lördagsöppet i Riksten den 20 maj för dig med släpkärra
Samråd inför ansökan om förlängt täkttillstånd för bergtäkten i Sälgsjön Gävle
Öppettider under våren på våra anläggningar i Stockholm
2017 april 25

Lördagsöppet i Riksten den 20 maj för dig med släpkärra

Släpkärra lastas i Jehander Riksten 2016.
Lördagen den 20 maj har vi vår berg- och grustäkt i Riksten, Tullinge öppen klockan 10.00-14.00 för dig med släpkärra! Behöver du grus, sand eller jord till din trädgård? Anläggningsjord till gräsmattan Planteringsjord till rabatter och trädgårdsplantering Material till trädgårdsgångar och dränering Sand till barnens sandlåda Täckbark till buskar och rabatter Specialpris 400 kr per lass (ordinarie pris 500 kr). Endast betalkort gäller som betalning. Vi levererar även sand-, grus-, kross- och jordprodukter med lastbil eller i storsäck. Vill du få leverans hem av till exempel storsäckar?...
2017 april 21

Samråd inför ansökan om förlängt täkttillstånd för bergtäkten i Sälgsjön Gävle

Information om samråd då Jehander söker nytt tillstånd att fortsätta och utöka verksamheten i den befintliga bergtäkten Sälgsjön i Gävle.
2017 april 21

Öppettider under våren på våra anläggningar i Stockholm

I Stockholmsområdet har Jehander täkterna: Bålsta, Bro, Enhörna, Ledinge, Löten och Riksten. Centralt i Stockholm har vi tre terminaler: Högdalen, Tyska Botten och Ulvsunda. Här kan du se avvikande öppettider på våra anläggningar i Stockholm under vårens helgdagar.

Sand & Grus AB Jehander ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 62 000 medarbetare i 60 länder.