Vi producerar och levererar sand-, grus-, berg- och jordprodukter

Jehander är en av de ledande leverantörerna av berg- och grusmaterial till byggindustrin. Vi producerar, säljer och distribuerar sand- och jordprodukter och vi säljer geotextil. Även privatpersoner köper våra produkter till villa, trädgård och fritidshus. Berg- och grusmaterial är nödvändiga i samhällsbyggandet. Läs mer här

Aktuellt på Jehander

Vi stänger klockan 13:00 på fredag den 3 november
Jehander bjuder in unga forskare för att stärka biologisk mångfald i täkter
Ändrade leveransvillkor för privatkunder i Stockholmsområdet
2017 oktober 30

Vi stänger klockan 13:00 på fredag den 3 november

Höstlöv.
På fredag den 3 november stänger kundtjänst och våra anläggningar i Stockholm och Gävle redan klockan 13:00, eftersom det är allhelgonaafton och dag före röd dag. Vi önskar dig en fin allhelgonahelg!
2017 september 25

Jehander bjuder in unga forskare för att stärka biologisk mångfald i täkter

QLA.
Hur kan vi utnyttja den speciella miljön i industriella täkter för att få ett rikare djurliv och en god artflora? Detta kommer att besvaras när byggmaterialkoncernen HeidelbergCement, där Jehander ingår, nu lanserar den fjärde omgången av tävlingen Quarry Life Award.
2017 augusti 29

Ändrade leveransvillkor för privatkunder i Stockholmsområdet

Vid beställning av löst material till våra privatkunder i Stockholmsområdet erbjuder vi enbart fulla lastbilsflak, det vill säga 12 ton på väg med bärighetsklass BK1, och 10 ton på väg med bärighetsklass BK2. Vid beställning av mindre volymer levereras materialet i storsäck. Läs mer om storsäcksbeställning, klicka här.

Sand & Grus AB Jehander ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 60 000 medarbetare i 60 länder.