Planera dina trädgårdsprojekt med Jehander

Här får du veta mer om vilka produkter du behöver och vi hjälper dig beräkna mängden innan du beställer. Behöver du annan hjälp ring till kundtjänst eller prata med personalen i täkten. Lycka till i trädgården!

Aktuellt på Jehander

Nya arbetsplatsregler på Jehander
Vi söker ett befäl till fartyget Jehander 1
Jehander avyttrar sina anläggningar utanför Norrköping
21. oktober 2014

Nya arbetsplatsregler på Jehander

I samband med att vi anpassar och fortlöpande förbättrar vår verksamhet med hälsa och säkerhet på våra arbetsplatser inför vi nu regler som omfattar alla våra täkter för att få en standard som alla lätt kan känna igen.
7. oktober 2014

Vi söker ett befäl till fartyget Jehander 1

Vi söker ett befäl klass 6 A, B. Sökanden bör även inneha maskinistexamen klass 6.
2. oktober 2014

Jehander avyttrar sina anläggningar utanför Norrköping

Skanska har köpt Jehanders täkter Ludden och Häradsudden utanför Norrköping och tog över verksamheterna där den 1 oktober 2014. Anders Wittbecks och Stefan Johanssons nya mailadresser på Skanska:  anders.wittbeck@skanska.sestefan.j.johansson@skanska.se

Sand & Grus AB Jehander är en av de ledande leverantörerna av berg- och grusmaterial till byggindustrin. Vi producerar, säljer och distribuerar även sand- och jordprodukter samt importerar och marknadsför geotextil. Även privatpersoner köper våra produkter till villa, trädgård och fritidshus.

Sand & Grus AB Jehander ingår i HeidelbergCement-koncernen, marknadsledande globalt inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 52 500 medarbetare på 2 500 platser i fler än 40 länder.