Planera dina trädgårdsprojekt med Jehander

Här får du veta mer om vilka produkter du behöver och vi hjälper dig beräkna mängden innan du beställer. Behöver du annan hjälp ring till kundtjänst eller prata med personalen i täkten. Lycka till i trädgården!

Aktuellt på Jehander

Fredagsöppet i Enhörna, Underås för släpkärrekunder
Jehander i Kållered: erbjudande till släpkärrekunder vecka 18
Vi söker en arbetsledare för Hamnprojekt Förbifart Stockholm
22. april 2016

Fredagsöppet i Enhörna, Underås för släpkärrekunder

Jehander i Enhörna börjar idag med fredagsöppet för släpkärrekunder mellan kl.12.00-15.15.
15. april 2016

Jehander i Kållered: erbjudande till släpkärrekunder vecka 18

Köp fyra släp betala för tre! Gäller endast köp samma dag. Retail avdelningen på Jehander i Kållered kommer i år att ha extra öppet för släpvagnar under vecka 18.
11. april 2016

Vi söker en arbetsledare för Hamnprojekt Förbifart Stockholm

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att leda, planera och fördela det operativa arbetet med byggnation av hamnbassäng, kajer, siktar och tvättanläggning samt upplagsområde för tunnelberg från Förbifart Stockholm”.

Sand & Grus AB Jehander är en av de ledande leverantörerna av berg- och grusmaterial till byggindustrin. Vi producerar, säljer och distribuerar även sand- och jordprodukter samt importerar och marknadsför geotextil. Även privatpersoner köper våra produkter till villa, trädgård och fritidshus.
Sand & Grus AB Jehander ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 45 450 medarbetare i fler än 40 länder.